Kom jij ons team versterken?

Zin om te komen werken in een trendy werkomgeving?

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Onze troeven

Opleiding

Je krijgt de mogelijkheid om voor alle afdelingen te werken, waardoor je veel afwisseling hebt. De ontplooiing van je kennis en vaardigheden staat hierdoor centraal.

Ligging

De onderneming ligt in Nieuwpoort, een dynamische stad in vakantiesfeer, op slechts 3 minuten van de E40 en het is vlot bereikbaar zonder files. De projecten bevinden zich voornamelijk aan de kust en in West- en Oost-Vlaanderen, maximum een uurtje vanuit Nieuwpoort dus.

Work-lifebalance

Braet biedt een ideale work-life balance met meer dan 35 feest- en vakantiedagen. Het is een stabiel familiebedrijf met 128 jaar ervaring.

Vragen?

  Jean-Baptiste Braet

  Zaakvoerder

  Neem vrijblijvend contact op met Jean-Baptiste Braet via mail jean@braet.be, discretie verzekerd.

  Luc Vanwonterghem

  Hoofd personeel & administratie

  Neem vrijblijvend contact op met de personeelsverantwoordelijke Luc Vanwonterghem via mail luc@braet.be of telefonisch op + 32 479 29 62 77.

Teamwork makes the dream work!

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
Opgericht 1889
Werknemers 70
Afdelingen Gebouwen en totaalprojecten, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en civiele bouw, explosieven opsporingsdienst
Cultuur Stabiel familiebedrijf met 129 jaar ervaring

Privacy beleid

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij de Belgische regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“GDPR”) vanaf haar inwerkingtreding op 25 mei 2018. Wij verwerken uw persoonsgegevens in het kader van de werving- en selectieperiode. Wij wijzen u er vriendelijk op dat u de verantwoordelijkheid draagt voor alle gegevens die u ons verstrekt en dat wij vertrouwen op de juistheid ervan. De persoonsgegevens worden door ons bewaard en verwerkt voor een periode die noodzakelijk is in functie van de werving- en selectieperiode. Wij stellen alles in het werk om op een zorgvuldige en legitieme manier om te gaan met uw persoonsgegevens in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier